Om oss

Kunnskapskassen sin visjon er å bidra til at lærere har et trygt og praktisk samlingssted på nett til å dele og selge undervisningsopplegg med hverandre. 

Vi er opptatt av at undervisningsopplegg skal oppdateres jevnlig og ta opp dagsaktuelle tema. Å hele tiden lage undervisningsopplegg er tidkrevende, derfor ønsker Kunnskapskassen at lærere skal kunne dele med hverandre. Dette fører til at gode undervisningsopplegg og materiell blir brukt flere ganger og ikke bare bli liggende på den enkelte lærer sin datamaskin. 

Helena Espevik

Master i IKT Helena er ferdig utdannet lektor med master i IKT i læring. I utdanningen har hun tatt matematikk, naturfag, samfunnsfag og kroppsøving. Ellers brenner hun for dybdelæring, tverrfaglighet og god bruk av IKT-verktøy i undervisningen. På fritiden liker hun å gå fjellturer og lage mat.

Catalina Jimenez

Master i Engelsk

Handlekurv

Innlogging

Registrer


Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet i våre personvernregler.